untitled-2

De Stichting VOC is het nationale opleidingsinstituut voor de carrosseriebranche. Het is als zodanig erkend door het onderwijs en het bedrijfsleven.

Onze primaire doelstelling is: ervoor zorgen dat er voldoende scholingsmogelijkheden zijn om werknemers in de branche gekwalificeerd te krijgen en te houden.

 

  • Wij verzorgen al ruim 60 jaar hoogwaardige technische opleidingen en trainingen op het gebied van schadeherstel, carrosseriebouw en caravanherstel.
  • Ons bestuur wordt bemand door vertegenwoordigers van werkgevers- en werknemersorganisaties.

 

VOC verzorgt de aanvullende praktijkopleiding en organiseert bovendien diverse her-, bij- en nascholingstrajecten.

 

  • Al onze opleidingen en trainingen sluiten aan op de beroepspraktijk. De ontwikkelingen in de branche worden op de voet gevolgd, zodat hier direct op kan worden ingespeeld. Medewerkers die een opleiding of training bij ons volgen, zijn dus altijd optimaal voorbereid op eisen die aan hen gesteld worden.
  • Door aantrekkelijke producten en diensten te leveren én deze actief te promoten, bevorderen wij de scholingsgraad in de branche en maken we het werkgevers mogelijk de scholingsafspraken uit de cao na te komen.

 

Gekwalificeerde medewerkers vormen de basis voor een goed rendement en dragen bij aan de continuïteit van een onderneming. Wij leveren graag een bijdrage aan een gezonde instroom van nieuwe, gekwalificeerde medewerkers in de carrosseriebranche!

 

Aanmelden

Datum en locatie:
*
Bedrijfsnaam:
*
Vestigingsplaats:
*
E-mailadres:
*
Naam deelnemer:
*
Collega mee?:

Velden met een * zijn verplicht.