untitled-2

VOC is het kennis- en opleidingscentrum voor de schadeherstelbranche, carrosseriebouw en specialisten. Ruim 60 jaar verzorgt VOC hoogwaardige technische opleidingen en trainingen. In opdracht van het ministerie van OCW voert VOC een aantal wettelijke taken uit met betrekking tot het beroepsonderwijs. 

Naast kwaliteitsverbetering, deskundigheidsbevordering en innovatie besteedt VOC, in hechte samenwerking met de brancheorganisatie FOCWA, veel aandacht aan het bevorderen van het imago van de carrosseriebranche en de instroom van nieuwe werknemers.

Bij VOC staan kennis, betrokkenheid, de praktijk en gedrevenheid centraal.

Kennis vormt de basis van al ons handelen. Al meer dan 60 jaar delen wij onze kennis met onze klanten en scholen wij hen in de laatste stand van techniek. Door goede samenwerking met leveranciers en fabrikanten beschikken we ook over actuele kennis en kunnen we inspelen op toekomstige ontwikkelingen. We zijn een vertrouwde kennispartner voor onze klanten.

Betrokkenheid: Wij zijn ‘van’ en ‘voor’ de branche. We delen de passie voor auto’s en carrosserieën. We werken nauw samen met onze partners en hebben persoonlijk contact met onze klanten. Daardoor sluiten onze producten en diensten aan op de behoeften van de branche. De kracht van het collectief maakt dat meer mogelijk is, een breed aanbod en maatwerk. We gaan verantwoord om met de beschikbaar gestelde middelen.

De praktijk: We zijn gericht op de dagelijkse praktijk van het bedrijf. We vertalen theorie en kennis naar de werkvloer. De opgedane kennis is direct toe te passen. We maken het zo eenvoudig, toegankelijk en praktisch mogelijk.

Gedrevenheid: We houden ontwikkelingen in de branche scherp in de gaten, we kijken vooruit. We onderzoeken trends en ontwikkelingen in de arbeidsmarkt, techniek en maatschappij, die van invloed zijn op onze sector. We zijn proactief en ondersteunen de branche bij vernieuwingen.

Aanmelden

Datum en locatie:
*
Bedrijfsnaam:
*
Vestigingsplaats:
*
E-mailadres:
*
Naam deelnemer:
*
Collega mee?:

Velden met een * zijn verplicht.